Suport si intrebari frecvente

Am gasit gazduire mai ieftina ca la voi, cum este posibil asa ceva?

Simplu spus - nu stim :) Dar este posibil pentru ca exista giganti ai web hosting-ului cu care sincer nu ne putem compara; sau daca sunteti interesat de pretul cel mai mic fara sa va intereseze deloc ceea ce cumparati. Analizati oferta temeinic si cereti lamuriri complete asupra detaliilor, pentru ca un pret dubios ascunde intotdeauna ceva. Unii se lauda cu uptime, afirmatie care nu are nici un sens pentru ca nu este verificabila personal pana nu incercati, altii cu facilitati si servicii suplimentare, de obicei cu un melanj de marketing intre cele doua. Repetam: suntem corecti si nu oferim 1GB de spatiu la 2 Euro, afirmand ca puteti seta in acest quota la gramada cu website-ul inca 1000 de conturi de e-mail... Dar cea mai ridicola afirmatie aici sunt pachetele oachese unde peste tot scrie NELIMITAT! Cautati pe internet cat costa un SSD sau un procesor Xeon si o sa va vina apoi si voua greu sa credeti asa ceva.

La Cloudy diferenta o face de obicei faptul ca spunem clar unde sunt limitele (un avantaj de informare de fapt) si spatiul mare oferit, administrarea gratuita, chiar si unele update-uri critice pentru site-uri sunt incluse, consultanta gratuita si serviciile conexe, vezi detalii mai sus. Iar un pret onest nu descurajeaza pe cineva hotarat sa se prezinte pe web cum trebuie.

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul sau chiar un VM nou. Pentru ca suntem la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ceea ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.