Web Hosting in Romania

Oferim gazduire domeniu si VPS in Romania pentru website-ul si serviciile tale in cloud. Avem propriul data center si folosim server-e Linux administrate complet de noi.

MAI MULTE

Web Design in Romania

Iti putem realiza website-ul fie el pentru firma sau pagina web personala si implementa orice solutii online: CMS, BLOG, WIKI, FORUM, GALERIE FOTO, SHOP ONLINE, CATALOG, etc

Servicii de intretinere websiteNe ocupam de site-ul tau

Desi administrarea domeniului la noi este gratuita, puteti opta suplimentar si pentru servicii de intretinere a website-ului. Aceasta inseamna ca ne putem noi ocupa complet de managementul paginii, pentru ca voi sa nu irositi timp, sa nu investiti in studiu, personal si poate software sau sa mai apelati la un tert. Pentru Cloudy intretinerea unui site web are trei directii:

  • intretinere tehnica a website-ului: aplicarea constanta a actualizarilor de securitate, rezolvarea de bug-uri, restaurare in caz de hacking, mentinerea compatibilitatilor de orice natura, extinderea functionalitatii;

  • actualizare cu continut: postam toate materialele fie ele actualizari ale paginilor existente, postari de stiri si noutati, corecturi, sau produse, prelucram imaginile, actualizam design-ul si orice altceva tine de continut, partea vizibila;

  • promovare pe internet: investim timp si munca alaturi de dvs in website-uri prin SEO si promovarea activa a acestora in motoarele de cautare.

Avem cazuri in care, pentru unii clienti cu pretentii care doresc un ritm de actualizari alert, website-urile aproape ca au fost refacute complet de doua-trei ori intr-un an, pe langa produsele si stirile postate, deci putem duce orice volum de solicitari. Conditia esentiala este insa ca site-ul sa fie construit de noi. Daca doriti o oferta personalizata puteti sa ne scrieti aici.


Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si iti pregatim VPS-ul. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime peste 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

Cloudy Web Hosting & Design

CONTACT!

0359/442800 | 0771/682911
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.