Web Hosting in Romania

Oferim gazduire domeniu in Romania pentru website-ul si serviciile tale. Avem propriul data center si folosim server-e Linux/GNU administrate complet de noi.

MAI MULTE

Web Design in Romania

Iti putem realiza website-ul fie el pentru firma sau pagina web personala si implementa solutii online diverse: CMS, BLOG, WIKI, FORUM, GALERIE FOTO, SHOP ONLINE, CATALOG, etc

Servicii de intretinere websiteNe ocupam de site-ul tau

Administrarea domeniului gazduit la noi este gratuita, dar puteti opta suplimentar si pentru servicii de intretinere a website-ului. Aceasta inseamna ca ne putem ocupa complet de managementul paginii web, pentru ca voi sa nu irositi timp, sa nu investiti in studiu, personal calificat si poate software, sau sa mai apelati la un tert. Pentru Quanta intretinerea unui site web are trei directii clare:

  • intretinere tehnica a website-ului: aplicarea constanta a actualizarilor de securitate, mentenanta preventiva si rezolvarea de bug-uri, restaurare in caz de hacking, mentinerea compatibilitatilor de orice natura, extinderea functionalitatii;

  • actualizare cu continut: ridicam toate materialele fie ele actualizari ale paginilor existente prin simple corecturi, sau postari de stiri/noutati/evenimente, produse si servicii noi, prelucram imaginile, actualizam design-ul si orice altceva tine de continut, partea vizibila;

  • promovare pe internet: investim timp, munca si valoare alaturi de voi in website-uri prin SEO si promovarea activa a acestora in motoarele de cautare, avem grija ca intreg continutul relevant sa fie indexabil si sa beneficiati de experienta noastra pentru a urca in listari.

Avem cazuri in care, pentru unii clienti cu pretentii care doresc un ritm de actualizari alert, website-urile aproape ca au fost refacute complet de doua-trei ori intr-un an, pe langa produsele si stirile postate; deci putem duce un volum semnificativ de solicitari. Conditia esentiala este ca site-ul sa fie construit de noi, ideal sa il si gazduim. Pentru ca altfel nu putem oferi coerenta si responsabilitate.

Daca doriti o oferta personalizata puteti sa ne scrieti aici si daca se opteaza pentru mai mult de un tip de intretinere, oferim discount-uri.


SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul sau chiar un VM nou. Pentru ca suntem la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ceea ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.