Web Hosting in Romania

Oferim gazduire domeniu si VPS in Romania pentru website-ul si serviciile tale in cloud. Avem propriul data center si folosim server-e Linux administrate complet de noi.

MAI MULTE

Web Design in Romania

Iti putem realiza website-ul fie el pentru firma sau pagina web personala si implementa orice solutii online: CMS, BLOG, WIKI, FORUM, GALERIE FOTO, SHOP ONLINE, CATALOG, etc

Networking, Hardware si Software


Alte servicii

Pe langa portofoliul consacrat de web hosting si web design, Cloudy ofera direct si prin parteneri solutii de proiectare si implementare retele, precum si configurarea activelor aferente cum ar fi switch-urile, router-ele si server-ele dumneavoastra. Va putem sprijini incepand de la alegerea echipamentelor hardware, setarea de baza a echipamentelor, continuand cu instalarea sistemelor de operare, configurarea serviciilor, a protocoalelor de comunicare intre echipamente, testare si audituri de securitate.

Asadar fie ca este vorba de un simplu server de fisiere, un backup offsite sau tehnologii mai complexe gen cloud/virtualizare, ne pricepem la destul de multe pentru a realiza o solutie completa pentru firma dvs. Putem de asemenea oferi consultanta de specialitate si intermedia orice achizitie hardware si software. La comanda se poate dezvolta software personalizat, special realizat pentru compania din care faceti parte.Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul si iti pregatim VPS-ul. Pentru ca suntem tot timpul la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime peste 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

Cloudy Web Hosting & Design

CONTACT!

0359/442800 | 0771/682911
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.