Suport si intrebari frecvente

Cat spatiu am, cate conturi pot crea si ce alte limitari impuneti? Cum imi administrez domeniul gazduit?

Am stabilit patru pachete de servicii care credem noi ca acopera in mare necesarul pietei. Limitele de spatiu (minim 10GB) sunt bine expuse insa in cadrul capacitatii total alocate, puteti redistribui spatiul cum doriti, setarile lor fiind doar implicite permitand ulterior modificari. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati. Totul depinde doar de ce alegeti, oferim si masini virtuale (gazduire VPS) dar nu avem nici o retinere pentru un client cu pretentii sa pornim o noua masina fizica, cu software personalizat si conexiune separata la internet, de exemplu. Limitari la tipurile de fisiere nu exista nici la transfer FTP nici HTTP. Ca masura de securitate insa, pe e-mail, am restrictionat executabilele (.exe .com .bat). Nu exista nici macar un motiv pentru care cineva ar trimite un astfel de fisier, poate doar din nestiinta ca poate infecta destinatarul cu un virus.

Limita la dimensiunea atasamentelor este in schimb foarte lejera. Setarile php sunt si ele de asemenea generoase: fara safe-mode, timpi de executie mari, lucru cu fisiere de asemenea mari. Iar in ceea ce priveste anti-spam-ul, filtrul nostru refuza doar mail-urile din cateva blacklist-uri majore ca Spamhaus, de la IP-uri sigur indoielnice, iar pe toate celelalte doar le marcheza pentru a elimina posibilitatea stergerii accidentale a unui e-mail legitim si important. De administrarea domeniului in general ne ocupam noi gratuit, insa daca doriti sa o faceti dvs, veti folosi interfetele web Usermin, Virtualmin, Cloudmin si Webmin. Parola pentru FTP si e-mail de exemplu, se poate schimba cu oricare dintre acestea.

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul sau chiar un VM nou. Pentru ca suntem la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ceea ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.