Suport si intrebari frecvente

De unde si cum imi pot cumpara un domeniu .ro? Cat dureaza si cat costa?

Singura organizatie care vinde de fapt domenii .ro si derivate ale acestuia in Romania este ICI Bucuresti, administratorii Romanian Top-Level Domain. Celelalte firme doar revand domenii. Recomandam inregistrarea domeniului direct la ROTLD, prin simpla completare a unui formular de rezervare (click aici) asemanator celor de obtinere a unei adrese de e-mail, direct de catre dumneavoastra si nu prin intermediari gen alte firme. Desi majoritatea sunt serioase, nu de putine ori am intalnit situatii in care firma prin care se achizitioneaza domeniul il cumpara de fapt oferind datele acesteia, ca sa va tina legati cu gazduirea lui pe server-ele lor. Atentie deci, exista practici dubioase in orice domeniu.

Dupa completarea formularului veti primi pe adresa de mail furnizata de dvs (atentie sa fie corecta, fiind adresa cu ajutorul careia veti controla domeniul si unde veti primi parolele) o factura pe care daca o platiti la banca in termenul specificat catre ICI Bucuresti, deveniti in maxim o zi posesorul de drept al domeniul pe care il doriti. Bine este sa confirmati si cu un fax sau un e-mail plata catre ei, merge chiar mai repede. Puteti apela si la noi, sa completam direct sau doar sa va ajutam, insa numai pe firma sau numele dvs (pentru persoane fizice). Atentie si la parola, sa o retineti si sa fie una solida, litere mari si mici + numere + caracter special. Un domeniu .ro costa la ROTLD 51,26 USD fara TVA.

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul sau chiar un VM nou. Pentru ca suntem la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ceea ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.