Suport si intrebari frecvente

Cum controlez domeniul? De cand functioneaza? Dar website-ul?

Daca aveti deja un domeniu, trebuie sa mergeti pe site-ul ROTLD si sa solicitati parola de administrarea a domeniului, in cazul in care nu v-a si fost trimisa sau nu o retineti pe cea introdusa. Aceasta va ajunge pe adresa de e-mail a dvs, pe care ati furnizat-o la inregistrare. Mergeti apoi din meniu la Domenii .ro > Administrare Domenii > On-Line si va autentificati cu ea, introducand si codul captcha. Navigati de sus la Nameservers si daca doriti web hosting la noi treceti numele server-elor noastre, adica ns1.cloudy.ro si ns2.cloudy.ro. Intotdeauna firma la care aveti gazduirea va comunica aceste date, altfel domeniul nu va fi niciodata gestionat de aceasta.

De acum domeniul dvs este directionat de la ROTLD catre serverul nostru DNS. In momentul in care ati facut acest pas, ne anuntati si stabiliti, daca nu ati facut-o deja, detaliile colaborarii si pentru ce tip de gazduire optati, iar noi va pornim pachetul si serviciile de care aveti nevoie pentru functionarea domeniului: DNS, web, e-mail, FTP, DAV etc. Din momentul in care ati facut modificarea, la un domeniu nou dureaza de obicei maxim jumatate de zi sa devina functional, pana se propaga pe internet aceste modificari. La domeniile deja existente poate dura insa si peste 24 de ore. Accesand www.domeniul-dvs.ro puteti verifica daca s-a facut propagarea. Cand vedeti o pagina si nu o eroare, oricare ar fi ea, inseamna ca sunteti in regula. Multi intreaba in acest stadiu: "si unde este site-ul meu?"...

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul sau chiar un VM nou. Pentru ca suntem la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ceea ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.