Blog-ul Cloudy Web Hosting & Design

Noi versiuni de PHP - 7.3 & 7.4

Oferim de acum pe langa PHP 7.2 si mai recentele versiuni stabile 7.3 si 7.4. Pentru ca ce este drept 7.0 l-am scos de mult, iar 7.1 si-a facut treaba si ar trebui eliminat. Pentru majoritatea clientilor a caror situatie o cunoastem, au facut website-ul cu noi, sau au intretinere pentru website-uri si domenii, am facut noi trecerea direct la 7.4. Setul de versiuni disponibile il regasiti aici https://www.quanta-group.ro/web-hosting

Tuturor celorlalti le recomandam ca in panoul de control sa navigheze la Server Configuration > PHP Versions si sa comute din dropdown versiunea de PHP pe ultima disponibila (presupunand ca website-ul/aplicatiile sunt pregatite - mai rar, daca nu sunt, trebuie sa va ganditi serios la o refacere). Very simple, you win bigly, tremendous people, cum se zice. Dar PHP 7.1 tot trebuie sa plece asa ca saptamana urmatoare ne vom concentra pe discutii cu cei care inca il mai folosesc.

SAL SOL

Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul sau chiar un VM nou. Pentru ca suntem la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ceea ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.