Blog-ul Cloudy Web Hosting & Design

Download traducere in limba romana - Joomla! 3.4.1 romanian language pack

Avem pentru voi numai buna de descarcat traducerea in limba romana pentru Joomla 3.4.1, asa-numitul "romanian language pack" versiunea intai. A durat atat datorita modificarilor multe introduse in 3.4.0 si curateniei de primavara pe care a trebuit sa o facem legat de acest proiect de localizare, din toate punctele de vedere. Si ca de obicei sustinem ca este cea mai buna, doar pana la urmatoarea varianta... Oricum recomandam sa fiti intotdeauna la zi atat cu CMS-ul Joomla! cat si cu extensiile lui, actualizarile fiind la distanta de un click.

Puteti download-a pachetul fie de la noi, fie direct din interfata CMS-ului, sau de pe JoomlaCode atat cat va mai avea de trait, pentru ca dupa cum stiti datorita unor admini rau intentionati ramanem cu totii fara el. Era oricum prea vechi, dar isi facea totusi treaba; sincer nu stim cu ce va fi inlocuit insa de la noi sigur veti putea intotdeauna descarca pachetele de localizare pentru interfata.
Eficienti si prompti

Eficienti si prompti

In timpul cel mai scurt posibil iti setam domeniul pentru gazduire, cream website-ul sau chiar un VM nou. Pentru ca suntem la dispozitia ta, avem experienta, suntem automatizati si ne place ceea ce facem.
Gratuitati si bonusuri

Gratuitati si bonus-uri

Daca te muti la noi de la un alt hoster iti mutam gratuit site-ul si domeniul, iar administrarea domeniului este si ea gratuita. La fel si consultanta IT&C sau unele update-uri critice de securitate pentru website-ul tau!
Uptime peste 99,9%

Uptime pana la 99,9%

Facem totul ca sa mentinem permanent online domeniile si website-urile, indiferent de probleme. Stim cat de important este web-ul pentru voi asa ca monitorizam disponibilitatea si activitatea lor 24/24.
Nuuuu....

Apasa butonul verde!

SC Quanta SRL, Oradea

Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.